top of page
XSR900

XSR900

Dette er den typen motorsykkel som er underholdende i nesten alle slags situasjoner. Sykkelens ergonomi er spesielt designet for å gi deg en åpen og fleksibel kjørestilling og gjør hver tur mer underholdende. XSR900 er klar for hva som helst, fra smale, buktende småveier til raske, åpne svinger - eller avslappet cruising gjennom byen.

XSR700

XSR700

XSR700 har tidløse designelementer som retro-inspirert karosseri, et trinndelt sete og front- og baklys i klassisk stil. Respekt for fortidens sykler, samtidig som de omfavner det moderne ved å bruke all moderne teknologi som ABS, LED-lys, den mest effektive CP2-motoren til dags dato og en moderne, negativ LCD-skjerm.

XSR125

XSR125

Du behøver ikke være motorsyklist for å kjøre en XSR125. Fordi denne nye lettvekteren er spesialutviklet for alle som kanskje revurderer måten de lever livet sitt på. Og hvis du - som mange andre - leter etter nye transportmåter, tilbyr denne nye Yamaha-modellen alt. Fåes i Tech Black, Redline og Impact Yellow

XSR125 Legacy

XSR125 Legacy

Utvalget av lette motorsykler har aldri vært større. Og noen ganger kan det være vanskelig å bestemme seg for hva du virkelig vil ha. Yamaha Sport Heritage-modellene kombinerer den tidløse stilen fra en annen epoke med topp kvalitet og den nyeste motor- og chassisteknologien. XSR125 Legacy kommer til å gjøre beslutningen din mye enklere.

bottom of page