top of page
TRACER 9 GT+

TRACER 9 GT+

TRACER 9 GT+ drives av Yamahas berømte 890cc CP3-motor, og produserer enestående ytelse ved alle motorhastigheter. Det sterke, lineære dreiemomentet sammen med den oppgraderte toveis hurtigskifteren gir fantastisk sømløs akselerasjon – og de nye integrerte kjøremodusene gjør det enkelt å sette opp for forskjellige forhold.

TRACER 9 GT

TRACER 9 GT

Verdenen for Sport Touring endret seg for alltid da Yamaha lanserte sin første TRACER-modell. Kombinasjonen av spennende ytelse rikt på dreiemoment og utrolig komfortnivå over lange avstander har totalt revolusjonert kategorien. Siden da har mer enn 50 000 førere valgt TRACER som sin og gjort det til den bestselgende modellen i klassen.

TRACER 9

TRACER 9

I 2015 endret den første TRACER 900-modellen Sport Touring-klassen for alltid. Med en CP3-motor med høyt dreiemoment, et sporty understell og allsidig anvendelighet, er dette blitt favorittmotorsykkelen til over 50.000 europeiske førere som ønsker seg en smidig og spennende multifunksjons motorsykkel med masse holdning. Det burde ikke komme som en overraskelse at dette er den bestselgende motorsykkelen i sin klasse.

TRACER 7 GT

TRACER 7 GT

Så snart du får øye på en TRACER 7 GT er det klinkende klart at denne motorsykkelen mener alvor. Alt ved denne dynamiske og allsidige motorsykkelen er designet for å gi deg en kjøretur som ingenting annet. Og når du setter deg vil du forstå at denne neste generasjons sport tourer har evnen til å gjøre enhver tur like spennende og minneverdig som første gang du kjørte to hjul. Fåes i Icon Performance, Redline og Tech Camo

TRACER 7

TRACER 7

TRACER 7 er designet og konstruert for den mest spennende ytelsen med høyeste komfortnivå og en dynamisk stil under alle kjøreforhold. Fåes i Icon Performance, Redline og Tech Camo

bottom of page