top of page
R1

R1

Det aller meste på den nyeste R1 kan spores direkte tilbake til racerbanen, der Yamahas løpsvinnende MotoGP®- og WorldSBK-sykler har utviklet og testet den avanserte teknologien som du nå kan se og oppleve med R1.

R1M

R1M

Yamaha deltok i World Grand Prix-racing for første gang for 60 år siden, og siden den tid har racingsyklene fra fabrikken vunnet over 500 GP-løp. Den nyeste R1M-modellen er konstruert med all erfaringen fra MotoGP og WorldSBK, noe som gjør dette til den mest sofistikerte produksjonssykkelen fra Yamaha som noen gang er laget.

R1 World GP 60th Anniversary

R1 World GP 60th Anniversary

For å markere 60-årsjubileet til selskapets første Grand Prix-løp, har Yamaha designet en spesiell look for R-Series. R1 World GP 60th Anniversary er lakkert i de mest kjente og elskede historiske racingfargene, og er den ultimate hyllesten til Yamahas historiske racersykler.

R7

R7

R-Serien fra Yamaha er i stadig utvikling. Mens flaggskipmodellene R1M, R1 og World Supersport Championship-vinneren R6 RACE fortsetter å dominere kategoriens toppskikt, er R7 myntet på førere som ønsker seg et rent Supersport-design med spennende ytelse for den virkelige verden, alt til en rimelig pris.

R7 World GP 60th Anniversary

R7 World GP 60th Anniversary

R7 World GP 60th Anniversary R7 World GP 60th Anniversary er et perfekt eksempel på Yamahas dedikasjon for å skape motorsykler med høy kvalitet som inspirerer, gir spenning og skaper følelser. Rask, lett og smidig – og lakkert i Yamahas mest berømte historiske hvite og røde racing-farger – dette er den ultimate Supersport-modellen tilgjengelig.

R6 RACE

R6 RACE

Kast et blikk på 600 Supersportens enestående merittliste i WorldSSP og mange andre løpsserier over hele verden, og du skjønner at dette er den raskeste veien til pallen. Og for å gjøre det enda enklere for deg og teamet ditt å forberede dere til racingsesongen, leveres nå banesykkelen R6 RACE ferdig og klar for løp.

R6 GYTR

R6 GYTR

Ingen andre 600 cc Supersport kan matche Yamaha R6 på racingbanen. Den har vært den mest suksessrike sykkelen i omtrent alle internasjonale og nasjonale Supersport-racingserier. Med flere WorldSSP Championship-seire de siste årene har R6 oppnådd legende status. Og nå skal R6 GYTR gjøre det enda litt enklere å vinne.

R3

R3

Alle modellene i Yamaha R-serien er utviklet og konstruert for å gi deg spennende kjøreopplevelser, hver gang. R3 er ikke et unntak. Denne supersportsykkelen er konstruert etter de høyeste standardene og uten kompromisser, og den lar deg alltid oppleve ren kjøreglede.

R3 World GP 60th Anniversary

R3 World GP 60th Anniversary

Den eksklusive R3 World GP 60th Anniversary hyller av 60 år med racing med de historiske fargekombinasjonene som er blitt berømt gjennom selskapets banebrytende GP-motorsykler. Med sin tidløse røde «speed-block»-grafikk, rene hvite kåpe, gylne hjul og 60-årsjubileumsemblem, hyller R3 World GP 60th Anniversary en spesiell epoke på Yamahas reise.

R125

R125

Alle motorsykler i R-serien er konstruert uten kompromisser, så når du tar den endelige avgjørelsen om å velge R125, kan du føle deg helt trygg på at du har skaffet deg en førsteklasses supersportsykkel som er designet for å levere den ultimate kjøreopplevelsen. Every time.

R125 World GP 60th Anniversary

R125 World GP 60th Anniversary

Yamaha vant sitt første av mange VM-titler bare noen få år etter at selskapet ble grunnlagt. Så langt har Yamahas fabrikksteam tatt over 500 Grand Prix -seire - og R125 World GP 60th Anniversary-modellens historiske hvite og røde racing-farger hyller 60 år med racing på absolutt høyeste nivå.

bottom of page